Exclusiviteit ten top Woudenberg

Type:

Strakke tuin

Opdrachtgever:

Particulier

Plaats:

Woudenberg

Exclusiviteit ten top Woudenberg

Deze wellnesstuin met luxe tuinhuis, vijver, jacuzzi en zwembad staat in het mooie buitengebied van Woudenberg.

De luxe toegangspoort en ruime oprit geven je toegang tot deze villa. De oprit is aangekleed met diverse volwassen bomen, grote wolken van Rhododendrons en diverse vaste planten. Het grote gazon met prachtige borders geven de tuin het groene en besloten karakter.

In de tuin zijn verschillende zitjes en terrassen opgenomen. De grote terrassen zijn voorzien van grote keramische tegels van 120 bij 120 centimeter. Rondom het zwembad en in de tuinkamer zijn de hoogteverschillen opgevangen door dezelfde keramische tegels met een verstekrand gezaagd zodat het geheel doorloopt. Het ruime vlonderterras bij het zwembad is gemaakt van millboard planken en voorzien van grote parasols.

Het grote pad dwars door de tuin is voorzien van hardstenen klinkers. De grote stalen pergola’s versterken de zichtlijn naar achteren vanuit de woning die eindigt op een prachtige witte muur met betegelde nissen.

De watertafel en verlichting zorgen voor extra sfeer in de avond. Terwijl de automatische beregening ervoor zorgt dat de tuin genoeg water krijgt. De diverse potten en wanden zorgen voor extra sfeer en maken het geheel af.