Onderhoudsvriendelijke tuin met landelijk uitzicht Gameren

Type:

Kleine tuin

Opdrachtgever:

Particulier

Plaats:

Gameren

Onderhoudsvriendelijke tuin met landelijk uitzicht Gameren

Bij een nieuwbouwwoning in Oud-Beijerland is ondanks de kleine omvang een zeer gebruiksvriendelijke voor- en achtertuin ingericht.

In de voortuin is gebruik gemaakt van hardstenen klinkers met tegels. Hoewel hier de ruimte beperkt is wordt deze mooi aangekleed met de amberbomen in leivorm en een beukenhaag. De amberbomen zijn door de prachtige herfstkleuren vooral in dat jaargetijde een geweldig onderdeel van deze voortuin. Ook bieden deze bomen en haag wat beschutting voor de bewoners, aangezien de woning dicht aan de straat staat.

De verschillende terrassen in de achtertuin, zowel buiten als in de woning en de prachtige tuinkamer, geven de tuin een ruimtelijk gevoel. Zoals in de voortuin is hier ook gebruik gemaakt van keramische tegels en hardstenen klinkers. Dit versterkt het effect van ruimte in de achtertuin. Ondanks het grote verharde oppervlak oogt deze tuin groen en luxe door de onderhoudsvriendelijke beplanting en robuuste pergola.

De weelderig begroeide pergola is dé blikvanger van deze tuin, mooi aansluitend bij de tuinkamer. Een heerlijke rustplaats voor vogels terwijl er ook beschutting en privacy geschonken wordt aan de bewoners.

Geïnteresseerd in een dergelijke tuin? Neem dan gerust contact met ons op.