Strakke welnesstuin met karakter Bavel

Type:

Strakke tuin

Opdrachtgever:

Particulier

Plaats:

Bavel

Strakke welnesstuin met karakter Bavel

Deze strakke tuin in Bavel is een echte luxe gebruikstuin met voldoende speelgelegenheid voor de jongere kinderen in de zandbak, op de trampoline en in het zwembad. Ook zijn er genoeg terrassen aanwezig zodat men zich kan afzonderen of juist elkaar kan ontmoeten.

De voortuin is afgesloten met fraaie design palen van staal die een eenheid vormen met dezelfde gekleurde zwarte bakken in de voortuin. De voordeur heeft een extra accent gekregen door een verhoogde stoep. Op de ruime oprit is voldoende plaats om verschillende auto’s te plaatsen.

Het grote zwembad ligt centraal in verhouding tot de woning en tuinkamer zodat de aanblik aangenaam is. De witte wanden zorgen voor een besloten sfeer en passen perfect bij de grote keramische lichte tegels. De trappen zijn gemaakt van keramiek wat hetzelfde materiaal is als de terrassen, dit zorgt voor een geheel. Het gazon biedt genoeg speelgelegenheid voor de kinderen.

De tuin wordt beregend middels een automatische beregening en in het donker zorgen de spots en watertafel voor een gezellige, intieme sfeer.