Tuin Onderhoud

Blijven genieten van UW tuin…

Door uw tuin vakkundig te laten onderhouden kunt u jarenlang plezier hebben van uw tuin. Een vakkundig aangelegde tuin zal snel verpauperen als deze niet op de juist manier wordt bijgehouden

Een tuin mooi houden is een uitdaging die u met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wij werken o.a. met onderhoudscontracten. Dit betekent dat de tuin op vaste tijden, zoals afgesproken, onderhouden zal worden. Wat is er fijner dan onbekommerd te kunnen genieten van een schone tuin?

In een vrijblijvend gesprek zullen we bespreken wat uw onderhoudswensen zijn. Wij maken dan een offerte zodat u een maandelijks of per kwartaal een vast bedrag gefactureerd krijgt waarvoor wij uw tuin zullen onderhouden. We kunnen ook gewoon uw tuin onderhouden op regie basis. Als u een afspraak met ons maakt dan kunnen wij het inplannen en komen onze hoveniers doen wat u wenst. Gazon onderhoud, hagen snoeien, boomverzorging, onkruidbestrijding, verhardingen, bestrijden van ziekten en plagen in beplanting en bemesting. Wij verzorgen alles voor u!.

Maak hier vrijblijvende een afspraak voor tuinonderhoud!Afspraak maken